racing days ondertitel groot

mecc veltman losos

  • Français

Racing Days in MECC Maastricht is dé plek om het seizoen 2016 af te sluiten. De auto- & motorsportshow staat garant voor een spectaculair dagje uit. Traditioneel is dit hét race-evenement waar de teams nog even laten zien waar ze het afgelopen seizoen mee hebben gestreden. In de Action Arena wordt een spectaculair programma getoond waar rijders van karts, auto’s & motoren aan het publiek hun kunsten showen.

Alles voor raceliefhebbers

Speedway, endurance, rally, rallycross, circuit, dakar, quadracing, motoX en dragracing. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij proberen het naar MECC Maastricht te krijgen! Daarnaast zijn er stands met kleding, petjes, overalls, auto’s en motoren. Voor de kinderen is er een heuse 'ukkepukkerace' en zoals u van ons gewend bent, wordt er ook voor voldoende eten, drinken én gezelligheid gezorgd.

Nieuw dit jaar: professionele race-simulator

Op de grens tussen simulatie en realisme. Ervaar de verbluffende G-krachten tijdens scherpe bochten, heftige remmen of snelle acceleratie. In professionele race-simulatoren wordt je in je stoel gedrukt en neem je het op tegen je concurrent.

Openingstijden

Bekijk de Deelnemerslijst 2013